2010. március 30., kedd

Szín-játék:)




No, így teljes a szín-játék, már csak ide rakom "őt" is:) Talán itt a legjobbak a színek, reggeli szűrt fény.

2010. március 29., hétfő

Twister



Bocsi lányok! Tegnap 5 percre feltettem a képeket, s már meg is jelent mindenki bloglistáján, aztán inkább levettem,mert késő este fotóztam, s teljesen kékes-zöldre sikerült a háttér is. Ma reggel újra fotóztam, egy fokkal jobb lett talán, de ez sem az igazi, a zöldek sokkal szebbek élőben...
Beleszerelmesedtem ezekbe a színekbe:))) Mostanában igyekszem kisebb nyakláncokat készíteni, ezek jobban kihasználhatóak, több mindenhez hordhatóak. Még egy karkötő is készült hasonló színekkel, de az még 5 perce lett kész:) Azért szép nagyot is fogok fűzni, ígérem!:)

2010. március 23., kedd

Brick stitch - Korálka



A Gyöngyéletben találtam klassz kis kocka gyöngyöket, nem vettem még ilyet sosem, s ki akartam próbálni egy karkötőn, hogy mit is lehet vele kezdeni. Karkötő helyett, aztán valahogy nyaklánc kerekedett belőle...:) - A befoglaláson kívül minden rész brick stitch technikával készült. - A kocka gyöngyök pedig nagyon jók!:)

2010. március 14., vasárnap

Zamira



A medállal kapcsolatban voltak kételyeim, de egy gyors közvélemény kutatás után ezt eloszlattátok. Köszönöm szépen a véleményeteket! Nem ollózok. :)

2010. március 10., szerda

"Szellős" kollekció 2.

"Szellős" kollekció 1.





Szeretném bemutatni nektek Sziszikét, kedvenc macskánkat:) vörös cica, háttérben a napsütötte narancs függönnyel, nagyszerű inspiráció:))
Nem volt most semmi komoly ötletem, hiába akartam barnát fűzni ezerrel, egyszerűen nem lett belőle semmi. Háromszor megfűztem egy-egy fél nyakláncot, aztán le is bontottam félig-meddig. Így inkább ilyen kis szellős, könnyed, üde és vidám kicsiket fűzögettem.

2010. március 4., csütörtök

"Lebegés....)))"

Kedves lányok! Ma erre bukkantam:

http://artfullivingonthebluff.blogspot.com/

Nem szeretek és nem is akarok dicsekedni, de ezt el kell mondanom nektek!
Cindy Caraway-től kaptam egy levelet,- biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek a gyöngyeit és a nevét, -amiben leírta, hogy az én brick stitch freeformjaimtól kedvet kapott ő is a technikához, és most készülő karkötőjét én inspiráltam.!!!!)))) - az ő profizmusa számomra hihetetlen és utólérhetetlen így most határtalanul boldog vagyok!!! Csak egy mosolyt küldjetek, ha velem örültök!:))))

2010. március 2., kedd

Lilabella



Mióta bevásároltam gyöngyökből, képtelen vagyok abbahagyni a fűzést)))). Míg a pirosat fűztem, már a lilán járt az eszem, közben igazából barnát akartam fűzni, a lilával így csak kínlódtam, bontottam, félretettem, nem akart összejönni. A gyöngybőség zavara))) Most, a félretett lila kezdeményeket, darabkákat zsipp-zsupp összevarrtam, s így született meg Lilabella))). Csak kikerekedett belőle valami!)))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails