2009. december 10., csütörtök

Interjú

Ma nagy öröm ért...illetve már 3 hete))) Én is kaptam egy felkérést, hogy válaszoljak néhány kérdésre, s küldjek fotókat az ékszereimről. Ma megjelent az interjú s nagyon-nagyon boldoggá tett, mert kezdettől fogva bizonytalan vagyok abban, hogy folytassam-e ezt a stílust, vagy inkább mégse! Kételyeimet azonban mindig igyekeztetek eloszlatni, s most ez az interjú végképp megnyugtatott)))))) köszönöm mindannyiótok támogató commentjeit, biztatását. Thank you Beads-perles! http://beads-perles.blogspot.com/2009/12/ibolya-gyongyei.html

19 megjegyzés:

horimarika írta...

Ki mit érdemel!!!! Büszke vagyok rád és a munkáidra! Egyszerűen ámulok minden alkotásodon! És ezt teljesen őszintén, minden irigységgel telve mondom :))

Káli Gopika írta...

Olvastam az interjúd Ibolya, gratulálok!!!Már vártam mikor kérnek fel Téged is. Veled együtt örülök! (:-)))

Tiszi írta...

Én is gratulálok Ibolya! Igazán, tiszta szívből! :) Megérdemelted, hiszen egyedi és gyönyörű dolgokat művelsz!

Teca írta...

Szívből gratulálok!Mindig megcsodálom a munkáid!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Én is nagyon gratulálok neked!!!

Orsi írta...

Gratulálok, és ne bizonytalankodj, mert a műveid csodaszépek és irigylésre méltóak!

vezsuzsi írta...

Ibolya ne legyen kételyed! Te vagy a legnagyobb ebben itthon! Nemzetközi vizeken van a helyed! Itthon szolidabbak vagyunk. De errôl már beszélgettünk,azóta is drukkolok Neked!
Gratulálok és örülök,hogy olvashatok rólad!

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Ibolya, tiszta szívből gratulálok Neked és veled együtt örülök! Ne legyenek kételyeid, ebben a stílusban verhetetlen vagy, minden alkotásod egy-egy csoda!

Ibolya írta...

köszönöm szépen lányok!) nagyon kedvesek vagytok)))

Ibolya írta...

bizonytalanságom oka csak az, hogy gyakorlatilag a magam kedvére fűzöm őket, mert eladni itt nálunk nem tudom. Juj de szép, juj de jó, de inkább megveszik a kínait, s a jobban hordható bizsut. Fűzhetnék kicsiket is, azokat talán megvennék, de az én szívem csücskében ezek a nagyok vannak!
Szeretnék az Etsy-n árulni, de ott olyan árak vannak, amiket én képtelen vagyok megállapítani. Alámenni nem illik a többieknek, nem is akarok, de 3-4 hónapja tipródok az Etsy regisztráción. Egyedül az árképzés tart vissza)). Itthon azonban - rá kell jönnöm - soha nem fogom tudni őket eladni,pl. nemrégen az egyikért
3-4 ezer forintot adtak volna, annyiért azonban nem szeretném odaadni. Így mostanában nem is mutogatom őket, csak nektek)

Kiss Antalné írta...

Gratulálok!
Ibolya, te még mindig kishitű vagy.
Regisztrálj nyugodtan az Etsy-n és nehogy alábecsüld a művészeted. Sajnos itthon nincs rá fizetőképes kereslet,de hidd el tőlünk gazdagabb, igényesebbek is vannak.
Ők, majd megfizetik a valódi értéket.

Berjo írta...

Tényleg ne legyél kishitű, mert olyan egyedi és csodaszép amit alkotsz, hogy nincs párja. Szerintem is meg kellene próbálnod az Etsy-t, és kívánom, hogy sikerüljön. Ja, és az interjúhoz teljes szívemből gratulálok, hiszen nagyon-nagyon megérdemled, hogy nemzetközi szinten is jobban ismerjék a munkáidat!

Ági mama írta...

Tiszta szívemből gratulálok. Ennek a műfajnak te vagy az az egyetlen igazi képviselője, csodálatos amiket művelsz!!!

Méri írta...

Én is szeretnék gratulálni, hisz mint már korábban mondtam ,a Te munkáidhoz hasonlókkal még sohasem találkoztam! Minden darabot egyedi és egy külön csoda!

Nikol írta...

Egyetértek az előttem szólókkal, varázslatos dolgokat készítesz!!:) Gratulálok az interjúhoz!! :)

Juli írta...

Szeretettel gratulálok Ibi!!!!

sari írta...

It was nice to read things about you :o) Thanks to translation. Merry Christmas and lots beads to new year!

Quienlodira_Angeles írta...

Felicidades y un gusto saber mas sobre ti!!!
Merry Christmas for you! and your family!

Vadnainé Almási Mária írta...

Ibolya, szívből gratulálok!!!! Nagy mágus vagy:) Igazán megérdemelted, hogy megkeressenek! Az Etsyvel pedig hajrááááá!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails