2014. május 10., szombat




Nemsokára esküvő lesz a családban, a menyasszonynak készült ez a sujtás kollekció.  Amikor a menyasszony megkért, hogy készítsek neki valami egyszerű, nem bonyolult ékszert, először gyöngyben gondolkodtam, hiszen semmiféle "sujtásos előéletem" nincsen, legfeljebb kipróbáltam a technikát és kész. Aztán egyszer csak egész biztosan tudtam, hogy én akkor is sujtás technikával fogom elkészíteni ezt a kollekciót, ha egy medálkánál sosem készítettem nagyobb dolgot:-) ma sem tudom honnan jött az ihlet, s mai napig csodálkozom én is, hogy mindenféle tapasztalat nélkül ilyen jól sikerült kialakítani a formáját, sőt...! megbirkóztam a hátoldallal, a zsinórokkal, az idővel:-) s látva a gyönyörű menyasszony örömét, még azt is elfelejtettem, hogy ez nem egy hagyományos sujtás, igazából nem is így kell művelni ezt a technikát, s igazából nem is tökéletes, de nekem így is az egyik "legkedvesebb gyerekem" lett, ha még nem próbáltátok, próbáljátok ki a technikát, nagyon izgalmas! :-)

7 megjegyzés:

Berjo írta...

Fantasztikus, ahogyan a freeformot és a sujtást egyesítetted!!! Egy egyedi, igazán Ibbis szettet alkottál. Gyönyörűséges!!! Kérünk képet majd a gyönyörű menyasszonyról is, az ékszerrel természetesen!!!

Szikati írta...

Lenyűgöző, különleges kollekció, a sujtás és a freeform tökéletes harmóniája!!!

Amy's írta...

Egyszeruen csodalatos !! Mult szazadbeli ekszer hatasat kelti a szinek miatt.Toled valoban szokatlan a sujtas miatt megis nagyon Ibis szett lett. Gyonyoru

Ilka írta...

Mesés! Igazi Ibolyás szett! Gratulálok!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Minden ékszered gyönyörű, csak gratulálni tudok!!!
Szeretnék én is hasonlókat készíteni, de még nagyon kezdő vagyok, ez a technika áll közel hozzám az egyedisége miatt! :)

Alma írta...

Álom az álomban.. nem lehet fokozni!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails